Utama > sukahati > Hello world!

Hello world!

Salam

penah dengar pasal hello world…kenapa kalau kita baru nak start blog mesti ada tulis perkataan Hello World..?? kat blogspot pun sama gak, mula-mula mesti hello world..aku pun tak pasti..tapi perkataan ini sedap gak di baca..

ianya seperti menunjukkan kita cam bayi baru lahir ke dunia..kan..aku masih ingat mase aku baru belajar progaramming…c++…pun nak output hello world..tapi akud ah lupe koding nye…

iostream.h kot..pastu..cout>> hello world; ntahla…pi la carik sendiri kat gugel camne nak belajar c++ ni..sebab aku dah malas..hahah…

entri pertama…hello world kepada anda…hello hello mama hello…

  1. April 20, 2010 at 8:23 am

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. armadrafar
    Julai 12, 2010 at 4:51 am

    +_+

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: