Utama > schoolnet > Schoolnet lembab

Schoolnet lembab

haha…

entry kali ni…line shoolnet lembab gilo selaam 2 minggu…bukan minggu ni la..2 minggu lepas…hari-hari kije aku mengecek line…sampai dah tak lalu nak report…akhirul kalam…biarkan lah.nak buat camno..dah la time tuh semua cikgu nak pakai tenet nak isikan NKRA la..SQSS la..EG TUKAr la…mungkin sebab ni kot line jadik lembab

Bayangkan la…1 jalan di pakai oleh beribu-ribu kereta…mane taknya…ni la tugas fasilitato schoolnet..kononnya…mereport keadaan line schoolnet kalau lembab…itu je leh buat..report ..report..report..dan report…kalau leh di beri akses kat server schoolnet tuh…fufuuuuuhhh!!!! best tuh…

tapi nak buat camne..dah dapat kontrak juta-juta…kene la buat kerja lah kan..buatlah dengan ikhlas…jangan buat dengan separa ikhlas..e`ehh…aku ni pun same…

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: