Utama > format laptop > bagaimana format laptop

bagaimana format laptop

Ok..kali ini aku akan bincang pasal How to format computer…how to format laptop…bagaimana nak format komputer…bagaimana nak format laptop..ini persoalan yang raami pengguna akan bertanya..iyer la..sebab tak pandai..kena la bertanya..

ok…aku takkan pos cara-cara nak format laptop kat sini, tapi aku akan bagi link lengkap bagaimana nak formta laptop..aku pun selalu pi situ untuk survey..memang blog tuh terbaik…semuanya lengkap satu persatu diceritakan tengtang how to format laptop…bagaimana nak format laptop..

ok..ni link

http://howtoformatacomputer.com/

kalau ada tak paham..leh tanye aku..sebab benda ni dah ada..aku malas nak buat yang baru padalah sama jek..selamat memformat..

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: