Utama > format laptop > Panduan mudah format komputer

Panduan mudah format komputer

Akhirnya, aku berjaya menyiapkan ebook panduan mudah format komputer yang merangkumi Win XP, win Vista dan Win 7. Tutorial ini lengkap dan sesuai untuk rujukan para juruteknik komputer dan pengguna awam.

Panduan ini panduan bergambar langkah demi langkah supaya anda senang mengikutinya dan supaya anda tidak sesat dalam proses format.

Untuk Download. Sila klik << Panduan Mudah Format Komputer>>

  1. rizduan
    Julai 27, 2011 at 2:51 am

    Assalamualaikum saudara saya ada masalah..
    saya nak format komputer pakcik saya, guide2 dia saya dah baca tepi tu je le.. emmm. Cd xp tu je takda sekarang ni..tak tau nak cari ket mana cd tu..
    rasanya bole download tak ket internet tak.
    saya harap saudara boleh tolong ya

    • arnabkacak
      Julai 28, 2011 at 12:44 pm

      Wassalam tuan..lokasi tuan di mana? nak download internet memang ada tapi susah nak cari lah sebab failnye besar sangat.
      tuan boleh cari di kedai komputer yang jual cd2..
      kalau nak saya boleh poskan cd kepada tuan, tapi akan dikenakan bayaran la..kos cd ngan kos penghantaran untuk saya duplicate cd XP kepada tuan..

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: