Utama > schoolnet > Schoolnet Lembab!!!

Schoolnet Lembab!!!

Sebenarnya…masuk hari ni dah genap seminggu dah masalah schoolnet lembab. Bukan setakat lembab..web MOE pun payah nak masuk…hai apelah yang bermain di fikiran para IT kat sane tuh…

Dah call GITN, depa kata pasal nak migrate DNS..part ni aku paham la..memang akan lembab dan akan ada web tertentu tak leh masuh…depa janji selasa tuh dah setel dah..sampai la ni tak setel lagi…kesian tengok bebudak and cecikgu yang buat permohonan dan aplikasi online tuh..

aku pun takleh watpe….bersyukur laa web yang selalu aku masuk tuh boleh akses..hehe….seb baik web tuh pakai banyak server..sampai 7 server..

tapi..nak akses web GPC aku sendiri pun tak leh…

akhir kata..majulah schoolnet untuk negara…

Kategori:schoolnet Tags:
  1. Oktober 9, 2010 at 2:44 pm

    bukan saja lembab tapi basi kot

  2. arnabkacak
    Oktober 10, 2010 at 1:10 pm

    haha.u r rite pakcik!!

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: