Utama > travelog Ebay > ebay : Justin bieber meletopppSSS!!

ebay : Justin bieber meletopppSSS!!

opp..aku dah bongkarkan hot niche di ebay(buat masa ni jek)..tapi untuk item apa tuh kena la pepandai buat kajian. ..

aku ingat nak sesaje jek laa letak gambo mamat ni untuk testing market..ape pun aku tak buat kajian dulu, hanya main redah jek lepas bertia pasal video klip dia paling banyak di tonton di youtube.

aku list pada malam..agak2 dalam kul 10 malam…esok pagi check email..You Have receive payment from sipolan..dari paypal..terkejut aku..terus tengok item ape tuh..wahh..Justin bieber rupanya…huhuhu…sampai ada 6 orang bids..walaupun tak banyak..tapi ni la paling banyak pada aku..selalunye yang bid sorang jek..hehe

Alhamdulillah..

oleh kerana eBAy dah tetapkan selling limit 10 item jek..maka tak dapatlah nak merempit mamat ni .sell through memang tinggi…

InsyaAllah…

lagi 3 bulan jek untyuk selling limit tamat..harap2 dapatlah aku jual banyak benda lain pulak..ada 3 hot niche sedang menanti…all the time niche ni…

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: