Utama > Hardware issue, wireless > Maxis Internet Prepaid Broadband Review

Maxis Internet Prepaid Broadband Review

Hari nak update sesuatu yang best…heheh

aku beli maxis internet broadband untuk di pakai dengan huawei modem celcom..RM20 tuh..sebab modem tuh open sim aku ingat boleh la diguna pakai oleh sim brand lain..hasilnye..

MAXIS tak boleh pakai kat CELCOM BroadBAND MODEM – 1 ilmu yang berguna…kalau nak..beli lah modem yang independent..contohnya daripada CSL ke…

jadi…aku pakai datacard Vodafone(zaman sekarang dah takde datacard ni..nampak sangat aku masih pakai laptop zaman pak pandir ni..huhuh)..memang lah boleh…tapi kelajuak BROADBAND MAXIS tuh…laju lagi siput berjalan..

kesimpulannya…

area aku ni bukan kawasan jajahan MAXIS BROADBAND.

hahaha..aku kecewa  wuahahahhaah..

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: