Utama > Online Biz > FB Fanpage dan FB TimeLine

FB Fanpage dan FB TimeLine

Semenjak dua menjak tiga menjak ni..fenomena FB telah menjadik-jadik hendaknya…semua orang nak ada FB…semua bisnes nak buat kat FB…dan ini 1 peluang yang amat berharga untuk korang yang nak jana pendapatan melalui FB..

Ok , kat sini aku bagi camne korang leh buat duit dengan FB ni…

Antara servis yang high demand korang boleh offer pada owner Fanpage ialah:

1. Offer servis FANs LIKE – tang ni paling tops…apa gunanya Fanpage kalo takde sape LIKE kan..lelagi kalo korang dapat buat LIKE daripada user MALAYSIAN…

2. Offer servis buat fanpage – ini pun tak berapa top..tapi on demand jugak lah…lelagi kalo servis ko tiptop dan delivery on time dan cepat..

3. Servis buat Timeline cover – ni cam header kat kita punya profil atau fanpage punye profile..sangat2 untung..leh jual international…harga paling murah pun USD47 untuk custom made..harga malaysia kalo RM47 tuh dah kira mahal sangat lah tuh..

4. Servis buat FB Ads.-  tolong bisnes owner iklankan produk diorang pakai fb ads…target market kena betul..ni kene ayat iklan yang POWERRR..!!!!!

 

Itu sahaja setakat ini..kalo sesape berminat nak offer servis ni..leh comment kat bawah..aku tunjukkan caranya…

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: